Jeep markasını taşıyan araçlar için satış sonrası temin edilebilecek onlarca, belki de yüzlerce aksesuar seçeneği mevcut. Yeni çıkan Gladiator modeli de tıpkı Wrangler gibi bu desteği sahiplerine sunan araçlar arasında yer alıyor.

Aslına bakılırsa diğer tüm modeller için de aksesuar ve modifiye parça seçeneği var, evet, ancak baktığımızda Wrangler’in otomobil pazarında sahipleri tarafından en çok modifiye edilen arabaların başında geldiğini görebiliyoruz.

Şanslı müşteriler sahip olabilecek

Şimdilerde ise otomobil şirketlerine yedek parça tedarik eden Mopar şirketinin Wrangler’in özel bir versiyonunu ABD’de düzenlenecek olan Şikago Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkaracağını öğrenmiş bulunuyoruz.

Sınırlı sayıda üretilecek olan ve Jeep Performance Parts (JPP) adını taşıyan bu modele ait elimizdeki tek fotoğraf haberin içinde yer alıyor. Jeep Wrangler Unlimited, yani Wrangler’in 4 kapılı versiyonuna ait olan görselde aracın arka kapısı ve çamurluğu görülüyor.

Mopar, Jeep’in en büyük tedarikçilerinden

Her biri kalite testlerinden başarıyla geçen toplam 200’den fazla parçanın Mopar tarafından Jeep müşterilerinin beğenisine sunulduğunu belirtmekte de yarar var. Jeep Performance Parts modelinde kullanılacak olan parçalar da buna dahil.

Her biri off-road performans uzmanlarıyla yapılan işbirliği neticesinde tasarlanan ve geliştirilen bu aksesuarlar, araç sahiplerinin arabalarını kullanırken aldıkları keyfi katlamalarını sağlamaya aday.

JPP Wrangler’in ne kadara satılacağı ve ne zaman satışa sunulacağı gibi detayları ancak 8 Şubat günü Şikago Otomobil Fuarı’nın kapılarını ziyaretçilere açacağı gün öğrenebileceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version