Karsan ve Morgan Olson mutabakat metni için bir araya geldi. Masadan metni imzalayarak kalkan taraflar, iş modelinin birlikte geliştirilmesi adına önemli bir adım atmış oldu.

Karsan Mutabakat Metnini İmzaladı

Karsan, K. Amerika pazarı için tasarladığı araçlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Morgan Olson şirketi de Karsan’ın bu başarısının fark edenler arasında yer aldı. Bu kapsamda bir süredir Karsan ile görüşme halinde olan şirket, Karsan’ı ikna etmeyi başardı. Mutabakat metninin imzalanması için yapılan toplantıda, metin her iki şirket tarafından imzalandı.

Kuzey Amerika Pazarı İçin Geliştirilen Araçlar ve USPS İçin Tasarlanan Araçlar Üzerinde Çalışılacak

Mutabakat metninin USPS’e tasarlanan araçları ve K. Amerika pazarı için geliştirilen araçları kapsadığı öğrenildi. Buna göre söz konusu araçları kapsayan iş modeli üzerinde Türkiye merkezli şirket ve  birlikte çalışmaya başlayacak.


Kamuyu Aydınlatma Platformuna Açıklama Yaptı

İmzaların atılması ardından Şirket Kamuyu Aydınlatma Platformuna açıklama yaptı. Açıklamada mutabakat metni hakkındaki detaylar yer aldı. Buna göre imzalanan mutabakat metniyle, Karsan tarafından geliştirilen K. Amerika pazarında yer alan ve alacak olan yeni araçların, bölge dahilinde ticarileştirilmesine yardımcı olacak denildi. Metin kapsamında söz konusu araçların son montajları, üretimi, satış süreci ve satıştan sonra verilecek hizmetleri konuları yapılan iş birliği dahilinde yapılacak. Tüm bu konuların bir adım daha ileri taşınması adına en uygun iş modeli iki şirketin ortak karar ve hareketiyle belirlenecek.

 

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version