Söz konusu süper spor arabalar olduğu zaman Koenigsegg’den bahsetmemek olmaz. Gemera gibi muhteşem arabalarla model kataloğunu yenileyen şirket, süper spor otomobil tutkunu milyarderlerin de gözdesi konumunda. Öte yandan Volvo sahipliğindeki Polestar markası da elektrikli ve yüksek performanslı modelleriyle tanınıyor. Bahsi geçen her iki markanın en büyük ortak noktası, İsveç menşeli olmaları.

Koenigsegg ve Polestar’ı yan yana getiren şey ise bu markalardan ilkinin Instagram hesabından paylaşılan gizemli fotoğraf oldu. Hemen aşağıdan görebileceğiniz fotoğrafta Polestar Precept konsepti ve Koenigsegg Gemera aynı karede yer alıyor. Haliyle bu iki marka arasında bir tür işbirliğinin yapılacağının işaretçisi olarak yorumlandı.

Nitekim iki arabayı gösteren fotoğrafın altına Koenigsegg “Heyecan verici bir şey geliyor. Takipte kalın.” notunu düşmüş.

Bu arada Polestar da boş durmadı. Firmanın resmî Instagram hesabından aynı iki arabanın bu sefer arkadan çekilmiş fotoğrafının yer aldığı bir paylaşım yapıldı.

Altına da “İsveç’in batı yakasında ilginç bir şeyler oluyor. Takipte kalın.” mesajı yazıldı.

Polestar Precept konsepti yüksek performanslı elektrikli bir otomobil. İki markanın ne üzerine çalıştığı ise tam bir muamma. Öyle ki ortada Koenigsegg ve Polestar’ın beraber ne yapacağına ilişkin en ufak bir söylenti veya dedikodu dahi yok.

Muhtemelen ilerleyen günlerde ikilinin ne gibi bir proje üzerine çalıştığını görmüş olacağız. Kim bilir, belki ortak üretilmiş bir elektrikli performans aracı bile karşımıza çıkabilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version