Aşağıda yer alan görüntü Lexus Tayvan’ın resmî Facebook sayfasından alındı.

Çeviri işine hiç girmeden, İngilizce olarak “The Luxury of Space” yazısını görebiliyoruz. Bu da yeni Lexus modelinin büyük bir model olacağını, birden fazla insana kişisel alan sunabileceğini düşünmemize yol açıyor. Yani bu model ya bir minivan, ya da muhtemelen SUV segmentinde olacak.

LM= Lexus Minivan

Lexus Enthusiast isimli yabancı blog sayfasında yer alan haberde ise Lexus’un geçen sene LM 350 ve LM 300h markalarının telif hakkını aldığı bilgisi belirtildi. Buna göre bahsi geçen LM, Lexus Minivan’ın kısaltması. Ki bu çok da mantıksız değil.

Aslında bu, Lexus’un lüks minivan modelini ilk duyuşumuz değil. Tayvan’da faaliyet gösteren Lexus Manila’nın üst düzey yöneticisi Raymond Rodriguez, Lexus’un minivan modelinin çıkışı için “Sadece an meselesi” ifadesini kullanmıştı. Bu açıklamanın ardından Lexus’un hayran kitlesi, bu haberde de fotoğrafını görebileceğiniz L logolu minivan modelini sanal ortamda oluşturmuştu.

Dedikodu gerçeğe dönüşecek mi?

Bugüne dek hakkında birçok söylenti ve dedikodu haberinin paylaşıldığı Lexus logosunu taşıyan lüks minivan modelinin bir gün gerçek olup olmayacağı hala daha muamma. Fakat bunun için çok da endişelenmeye gerek yok, çünkü Şangay Otomobil Fuarı’na pek bir şey kalmadı. Takvim yaprakları 16 Nisan 2019’u gösterdiğinde Lexus’un bizim için nelerinin olduğunu olanca netliğiyle göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version