Butik spor otomobil üreticisi Lotus, ajandanızda 16 Nisan tarihini işaretlemenizi istiyor. Peki ne için? Bunun cevabını şimdilik biz de bilmiyoruz.

Ancak firmanın resmî Facebook sayfasından paylaştığı hareketli GIF görselinde sarı bulutların olduğu arka plan üzerinde bu tarihin işaretlendiği görülüyor.

Bahsi geçen kısa GIF’i hemen aşağıdan oynatabilirsiniz.

Paylaşımın tamamını görüntülemek istediğinizde ise “16.04.19 – Shanghai Auto Show” açıklaması karşınıza çıkıyor. Bu metin 3 gün gibi kısa bir süre sonra Çin’de düzenlenecek olan otomobil fuarında Lotus’un Subaru WRX‘le kapışacak kadar güçlü olan modelini tanıtacağına dair söylentilerin ayyuka çıkmasına yol açtı.

Tarih neyse de, arkada gözüken sarı renkli dumana dair birçok spekülasyon yürütülüyor. Lotus’un yeni SUV modelini tanıtması da ihtimal dahilinde. Ancak gerçek şu ki kimse ne olacağını bilmiyor. Bu yüzden yapılacak en mantıklı şey 16 Nisan tarihini beklemek.

Lotus ilerde mutlaka SUV modeli geliştirecek

Bu kısa videoya bakarak SUV modelinin geleceği çıkarımında bulunmak elbette ki mümkün değil. Fakat Lotus’un bağlı bulunduğu ana şirketi Geely, gelecekte mutlaka SUV modeli geliştireceklerini açıklamıştı. Ancak bir diğer Geely markası olan Volvo’dan ödünç alınan teknolojiyle üretilmesi planlanan bu SUV’un yakın tarihte üretilmesi akla pek yatmıyor doğrusu.

Omega adını taşıyan ve Williams ile ortaklaşa geliştirileceği söylenen hiper arabanın tanıtılması da söz konusu olabilir. Aston Martin Valkyrie‘ye rakip olarak piyasaya sürülmesi beklenen bu araçta elektrikli motor kullanılacağı da söyleniyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version