Uber’in en büyük alternatifi olarak yurtdışı pazarında aktif faaliyet gösteren Lyft, 2018 yılının ilk günlerinden bu yana müşterileri için aylık abonelik paketlerini test etmeyi sürdürüyordu. Bugün yapılan basın açıklamasında

Lyft bahsi geçen paketleri ABD genelinde tüm kullanıcıların beğenisine sunduğunu duyurdu. Buna göre Lyft’in “Tam Erişim Hakkı” isimli özel paketini satın alan müşteriler, her ay sabit bir ücret karşılığında belli bir sınır dahilinde arabayla seyahat edebilecek.

Fiyatı belli oldu

Bahsi geçen tam erişim hakkının fiyatı ise 299 dolar olarak belirlenmiş durumda. Paketi satın alanlar her biri 15 dolara kadar olmak şartıyla ayda tam 30 kez seyahat edebiliyorlar. Eğer gerçekleştirilen seyahat 15 dolardan fazlasına mal oluyorsa, müşteri aradaki farkı ödemek zorunda kalıyor. Ayda 30 kez kullanım hakkını dolduranlar ise gelecekteki diğer seyahatlerinde yüzde 5’lik ek indirimden de faydalanabiliyorlar.

Bunun dışında paket dahilinde gerçekleştirilen seyahatlerin normal Lyft yolculuklarından herhangi bir farkı olmayacak. Sürücüler müşterilerine yine aynı kibarlıkla yaklaşacak.

Bisiklet ve scooterlar paket dahilinde değil

Her ne kadar Türkiye’de faaliyet gösteriyor olmasa da Lyft, ABD pazarında carpooling denilen araç paylaşım ağı hizmetiyle de çok tutuluyor. Bisiklet ve scooter kiralama servisi de sunan Lyft’in “Tam Erişim Hakkı” isimli özel paketi ise sadece otomobillerle gerçekleştirilen yolculukları kapsıyor.

ABD’de yaşayan ve sık sık Lyft kullanan kişilere hitap eden pakete kullanıcıların ne denli ilgi göstereceği şimdiden merak konusu oldu.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version