Need for Speed Underground 2 oyuncularının “şıp!” diye hatırlayacağı bir model: Nissan 370Z. Şık tasarımıyla kült haline gelen bu performans canavarı, 2018 yılında yeniden makyajlanarak spor otomobil severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni yılda zaten göz alıcı olan tasarımını daha da hırçın çizgilerle pekiştirecek olan 370Z ile ilgili merak edilenler haberin devamında.

Japon devi makyajlı kasayı onayladı

Son dönemde adını daha çok elektrikli ve otonom sürüş teknolojilerine sahip modelleriyle duyuyor olsak da, Nissan bir yandan spor araç üretimine ve geliştirmesine de aralıksız devam ediyor. Şimdi ise Nissan, 370Z modelinin 2018 yılı için makyajlanan yeni kasasının satışa çıkacağını resmen onayladı.

Bundan birkaç ay önce 370Z’nin bir de NISMO versiyonu piyasaya çıkmıştı. 2018 model 370Z’nin üzerinde yapılacak değişiklikler ise şu şekilde sıralandı:

  • Karartılmış ön farlar ve arka stop lambaları
  • Dış kapı tutacaklarında uygulanan karartma efekti
  • Tamamen yenilenen 19 inç çelik jant tasarımı
  • Bordo renginin yerine gelen vişne kırmızısı renk seçeneği

Yapılan bir diğer değişiklikse altı ileri manuel vites şanzımanının daha da iyileştirilmesi şeklinde oldu. Nissan’ın yüksek performanslı EXEDY vites sistemi, 370Z’nin sürüş deneyimini daha da iyileştirirken keyifli bir hale de getirmiş bulunuyor.

Tüm bunların aynı sıra 370Z, daha önce de olduğu gibi coupe ve soft-top roadster varyasyonlarıyla müşterilerin beğenisine sunulacak. Fiyatlar ise coupe modeli için 49,990 $’dan başlarken roadster modelinde 60,990 $’a çıkacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version