İngiliz butik spor otomobil üreticisi McLaren cephesinden paylaşılan son video, yeni Grand Tourer modelinin 15 Mayıs tarihinde, yani bundan 8 gün kadar sonra görücüye çıkacağına işaret etti.

Sadece 36 saniye uzunluğundaki videoda yeni süper otomobilin ana tasarım karakteristiklerini görebilmek mümkün. Aracın atletik yan profilinin yanı sıra ince LED stop lambaları, keskin hatlı ön farları ve ışık emici diyot teknolojisi ilk bakışta göze çarpan detaylar arasında yer alıyor.

Segmentin kurallarını yeniden yazmaya geliyor!

McLaren’in yeni GT modelinden hayli umutlu ve iddialı olduğunu söyleyebiliriz. Nitekim yapılan açıklamada şirket yöneticileri GT’nin “Grand Tourer segmentinin kurallarını yeniden tanımlayacağı” iddiasında bulundular.

Segmentteki diğer modellerin aksine“İnanılmaz konfor” vurgusunda bulunan McLaren, yüksek kaliteli malzemeler kullanarak üstün el işçiliği ve mühendislik tecrübesiyle yeni GT’nin üretim bandından indireceğini belirtti.

Sportif görünümün altında rahatlık yatıyor

McLaren CEO’su Mike Flewitt de yapmış olduğu açıklamada spor arabalardan beklenenin aksine yeni GT’nin uzun yolda sürücüsüne konfor vaat eden bir model olduğunun altını çizerek “Aracımız bir Grand Tourer modelinden beklenen rahatlığı ve genişliği bünyesinde barındırıyor” değerlendirmesini yaptı.

Sosyal medyada #NEWRULES (Yeni kurallar) etiketiyle tanıtım faaliyetleri başlayan McLaren GT’nin 15 Mayıs’ta görücüye çıkacak olması kesinlikle heyecan verici. Bu zamana dek GT’nin tanıtım filmini izleyip markanın GT’ye özel oluşturduğu yeni web sitesini ziyaret etmekten başka yapılabilecek bir şey yok.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version