Çocuklar için üretilen oyuncak arabaların en büyük handikapı, yetişkinlerin de zaman zaman bu oyuncaklarla vakit geçirmek istemesi. Hele ki bu araba minyatür bir 720S modeli olursa!

Butik spor otomobil markası McLaren, diğer çoğu üretici gibi geliştirmiş olduğu modellerin minyatür versiyonlarını çocuk arabası olarak pazarlamasıyla biliniyor. Aralarında BMW ve Mercedes’in de bulunduğu birçok markanın açtığı yoldan giden şirketin son sürprizi ise kelebek kanatlı 720S oldu. Çocukların ihtiyaçları gözetilerek tasarlanan araba ebeveynler tarafından uzaktan kumanda edilebiliyor.

Gerçek modelin renk seçenekleriyle satılacak

Her ne kadar minyatür olsa da çocuk arabası olan 720S, gerçek modelin renk kataloğundaki tonlarla satışa sunulacak. Azur Turuncusu, Belize Mavisi, Lantana Moru, Oniks Siyahı, Mauvine Mavisi, Silika Beyazı, Saros Gisi ve meşhur Papaya Spark isimli turuncu renk tonlarından arzu edilen herhangi biri alıcılar tarafından tercih edilebilecek.

İşin ilginç yanı bu oyuncağın kaportasında karbona benzeyen plastik malzeme kullanılmış. McLaren’in işi abartıp gerçek karbon fiber kullanmaması sevindirici. Sahte egzoz uçları, beş kollu yıldız şeklindeki jantlar ve ışıklandırmalarıyla gerçeğini aratmayan bir 720S meydana gelmiş.

Açılır kanatlarıyla çok havalı!

Dahası McLaren bu oyuncağın dihedral, yani kelebek kanadı şeklinde açılan kapılarını da ihmal etmemiş. Bu sayede 3 ila 6 yaş arasındaki çocuklar sokakta daha havalı eğlenebilecekler.

Arabası, gaz pedalı ve motor sesi de ihmal edilmeyen aracın çizgi film oynatabilme özelliği mevcut. Fiyatı ise 400 dolar olarak belirlenmiş ve sipariş kabulüne de başlanmış.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version