2020 Cenevre Otomobil Fuarı, İsveç hükümetinin Corona virüsü salgınına karşı bin kişiden fazla insanın kapalı alanlarda toplanmasını yasaklaması sonucu iptal edildi. Mercedes Benz’in yeni E-Class modellerini tanıtma planı yaptığı etkinliğin iptali görünüşe göre Alman lüks otomobil üreticisini engellememiş.

Etkinliğin iptal olduğuna ilişkin duyurunun üzerinden çok zaman geçmeden Mercedes, E-Class modeline ilişkin yeni bir fragman yayınladı. Ancak bu kez markanın E-Class All-Terrain modelinin makyajlanmış bir versiyonunu görücüye çıkaracağını öğrenmiş olduk.

Mercedes Benz’in resmî Facebook sayfasında paylaşılan bu fragman görselinde mevcut E-Class All-Terrain station wagon modelinin makyajlanmış versiyonu bizleri karşılıyor. Sırf bu merak uyandırıcı paylaşıma bakarak aracın tasarımında meydana gelen değişiklikleri kestirebilmek güç, ancak bu durum yeni modele ilişkin konuşacak hiçbir şeyimiz olmadığı anlamına gelmiyor.

MBUX sistemine geçiş yapıyor

Geçtiğimiz yıldan beri tavan uzunluğuyla dikkat çeken E-Class All-Terrain’e dair casus fotoğraflar zaman zaman gündeme geliyordu. Bugünlerde durumun resmiyete dökülmesi ve aracın makyajlı kasasının görücüye çıkacağının birinci ağızdan duyurulması olumlu bir gelişme.

Ancak bu noktada beklentileri çok yüksek tutmamakta fayda var, çünkü iki model arasında devrim niteliğinde değişiklikler olmayacak. Ön far ve arka stop lambalarının yanı sıra çamurlukların da yeni tasarımla güncellenmesi söz konusu sadece. Bir diğer beklenti ise E-Class All-Terrain’in yeni nesil MBUX araç içi eğlence sistemine terfi edeceği yönünde. 2020 GLE / GLE Coupe modellerinde kullanılan bu sistem, station wagon modeline renk katmaya aday.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version