MINI ABD, müşterilerin satın alabileceği yeni MINI Oxford Edition serisini duyurdu. BMW sahipliğindeki otomobil markası 2020 MINI Countryman Oxford Edition modelini de iki ve dört kapılı Oxford Edition modelleri arasına dahil ettiğini açıkladı. Araç sahiplerine değer, stil, güvenlik ve eğlence vaat eden bu modeller tasarım noktasında gayet iddialı duruyorlar.

Oxford Edition serisi ismini ünlü Oxford Üniversitesi’nden alıyor. Bu zamana kadar yalnızca mezun olmuş veya öğrenimi devam eden üniversite öğrencilerinin yanı sıra görevde olan veya emekliye ayrılmış ABD ordu mensupları bu araçları satın alabiliyordu. Bugün MINI ABD’nin bu modelleri herkesin beğenisine sunmasının sebebi, COVID-19 pandemisi nedeniyle müşterilerin büyük çoğunluğunun maddi sıkıntılar yaşıyor olma ihtimali.

2020 MINI Oxford Edition var olan tüm Cooper ve Cooper ALL4 araçlarına uygulanabiliyor. Özel bir paket gibi düşünebilirsiniz yani.

Bu çok özel sürümde Classic Trim’de yer alan tüm donanım standart olarak yer alıyor. Yarı deri iç döşeme, geri görüş kamerası ve Bluetooth destekli 6.5 inç büyüklüğündeki ekran da park asistanıyla birlikte buna dahil. Araçlarda aynı zamanda panoramik sunroof ve 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman kullanılmış.

Oxford Edition modellerinde standart olarak antrasit koltuk başlığı, ısıtmalı ön koltuklar, otomatik klima, 6 farklı iç döşeme rengi ve 18 inç jantlar mevcut. 2020 MINI Countryman Oxford Edition modelinin ABD için önerilen fiyatı ise 25,900 dolar. ALL4 versiyonu ise 27,900 dolardan başlıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version