BMW’ye bağlı Mini, dört koltuklu drop-top modelinin yeni ve özel bir versiyonunu Mart ayında satışa çıkaracağını duyurdu. Mini Sidewalk Convertible adını taşıyan ve üstü açılabilen araba, kendine özgü tasarıma ve ekipmanlara ev sahipliği yapıyor. Öte yandan araç 3 farklı motor versiyonuyla farklı müşterilerine alternatif sunmuş olacak.

Motor seçeneklerine bakacak olursak 102 beygir 1.5 litrelik 3 silindirli motor, 1.5 litrelik 3 silindirli ve 136 beygirlik bir motor yer alıyor. Son olarak ise 192 beygirlik dört silindirli güç ünitesi seçeneği de tercih edilebilecek. Tüm motorlarda 6 ileri manuel vites standart, 7 ileri çift kavramalı Steptronic otomatik şanzıman ise opsiyonel olarak sunulacak.

Mini Sidewalk’ı emsallerinden ayıran en önemli özelliği, soft-top tasarımının çok şık olması. Tepeden bakıldığında ok işaretlerinin bulunduğu aracın içi de bir o kadar güzel.

Tercih edilen renk tonu Deep Laguna ise sadece bu modele özel. Tabii bu rengin dışında farklı renkler de seçenekler arasında.

Aracın üstü sadece 18 saniyede açılıyor ve neredeyse hiç ses çıkarmıyor. 17 inç büyüklüğündeki hafif alüminyum jantın ismi ise Scissor Spoke.

Alüminyum kapı eşiklerinde “Sidewalk” yazısının bulunduğu Mini Sidewalk’ın koltuklarını alıcılar, Mini Yours Leather Lounge Sidewalk kataloğundaki renk tonlarından tercih edebiliyorlar. Petrol ve enerjik yeşil renginin çok şık durduğunu söyleyebiliriz.

LED ön farlar, LED sis lambaları ve iç aydınlatma paketinin şıklığını tamamladığı aracın otomatik kliması, ayarlanabilir yolcu koltuğu başlıkları ve depo bölmeleri de var.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version