Haberin görselinde yer alan yeşil renkli araba, stok versiyonu dahi yarış tutkunlarını heyecanlandırmayı başaran Mercedes-AMG GT isimli spor otomobilinin modifiye edilmiş versiyonundan başkası değil. Alman performans aracına daha geniş bir görünüm kazandıran body kitiyle dikkat çeken araç, motor gücüyle de öne çıkmayı başarıyor.

Prior Design isimli bir modifiye stüdyosu tarafından elden geçirilen AMG GT, tarz ve performans kriterleri göz önünde bulundurularak daha geniş bir arka difüzöre ev sahipliği yapar hale getirilmiş. Geniş hava kanallarıyla hırçın bir görünüme kavuşan araçtaki Malachite Yeşili kaportanın tümünü kaplamış durumda. Sadece Avrupa kıtasında satışa çıkan 50 adet araçta yer alan bu renge çok nadir rastlanıyor doğrusu.

Arabanın etrafını saran yeşil renge parlak sarı tonları eşlik ederken, lastiklerde kullanılan 20 inçlik ADV.1 jantlar da göze çarpıyor. KW coil süspansiyonlarının modifiye edilmiş bir sürümünün tercih edildiği modelde H&R markasını taşıyan jant flanşları yerini almış.

Motor tarafı da çok güçlü

“Peki kaputun altında neler var?” diye soracak olursanız, çift turbolu V8 motorun ciddi bir modifikasyon sürecinden geçtiğini söyleyebiliriz. Normalde 469 beygir güç üretebilen 4.0 litrelik V8 motorun GT R sürümü en fazla 577 beygir gücüne ulaşabiliyordu. Ancak modifiye edilen bu araç tüm yükseltme işlemlerinin ardından 650 beygirlik muhteşem bir performansa kavuşmayı başarmış.

Kesinlikle göz alıcı ve fantastik gözüken arabanın tüm modifikasyon işlemleri Almanya genelindeki farklı dükkanlar aracılığıyla gerçekleştirilmiş.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version