Dünyanın en pahalı otomobilleri için her bir yanı mücevherle donatılmış ultra lüks anahtarlar imal eden ve bu alanda ihtisas kazanan Awain firması, Phantom adını verdiği yeni anahtar modelini görücüye çıkardı. 500 bin € ücretle satışa çıkan anahtarın fiyatı, sıfır kilometre Lamborghini Aventador SVJ‘den (~517 bin dolar) daha pahalı!

Yarım milyon Euro kadar ücret ödeyerek bunun karşılığında ne alacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Awain firmasının açıklamasına göre bu ultra lüks anahtarda 34.5 karat ağırlığında küçük elmas parçaları kullanılmış.

Paha biçilemez güzellikteki bu kıymetli taşlar anahtarlığın üst ve yan tarafında parıldıyor. Geri kalan parçalarda ise 175 gram ağırlığında 18 karatlık altın kullanılmış.

Özelleştirme seçeneği mevcut

Dileyen alıcılar anahtarlığın orta kısmında kullanılan malzemeye kendileri karar verebiliyor. Farklı renklerdeki derinin yanı sıra ahşap materyal de tercih edilebiliyor. Ancak çok pahalıya satılacak olan Phantom modelinden sadece 1 adet üretilecek ve tamamı el yapımı olan bu eşsiz parçanın özgün kalması sağlanacak.

Daha makul fiyatlı bir anahtarlık modeli bakıyorsanız, Awain’in daha az pahalı lüks anahtarlar imal ettiğini söyleyebiliriz. Mesela Serenity adını taşıyan modele 80 bin € değer biçilmiş.

20 karatlık mücevher ve 175 gram altın içeren bu modelin bir altında ise Quantum yer alıyor. 175 gram saf altın ve 3.6 karat elmastan imal edilen anahtarlıkların her birinden sadece 20 adet üretilecek.

Hangi modellerde kullanılabiliyor?

Awain’in ürettiği bu özel anahtarlar Bugatti, Bentley, Aston Martin, Maserati, Lamborghini, McLaren, Maybach, Rolls-Royce, Porsche ve Mercedes-Benz‘in modellerinde kullanılabiliyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version