Japonyalı otomobil üreticisi Nissan, baştan aşağıya yenilenen sedan modeli Altima’nın çıkışı için son hazırlıklarını yapıyor. Tanıtıma özel olarak Altima Edition ONE adı verilen özel bir modeli de müşterilerinin beğenisine sunmayı planlayan şirket, bu aracı tüm Altima modellerinin üstünde konumlandırmış durumda.

15 Haziran tarihinde ise Nisan, ONE versiyonu için ön sipariş kabul etmeye başlayacak.

Diğer modellerin daha da üstünde

2019 Altima‘nın diğer versiyonları için siparişler de aynı tarihte alınacak. Edition ONE Altima’da diğer modellerden farklı olarak özel 19 inçlik koyu gri alüminyum jantlar, arka spoyler, harici zemin aydınlatması, ışıklandırılmış pedal takımı ve Edition ONE logosunu taşıyan paspaslar yer alacak. Son olarak araç, Edition ONE konsiyerj hizmetiyle müşterilerin beğenisine sunulacak.

Edition ONE konsiyerj hizmeti nedir?

Bu konsiyerj hizmeti sayesinde Altima Edition ONE sahipleri 7 gün 24 saat boyunca yemek rezervasyonundan tutun, sinema ve etkinlik bileti alımına kadar birçok noktada danışmanlık hizmetinden faydalanabilecekler. Bu servise bağlanmak için araç içi eğlence sistemi, akıllı telefon, akıllı saat veya akıllı hoparlörler kullanılabilecek.

Edition ONE sahipleri yalnızca ilk 3 ay boyunca bu servisten ücretsiz yararlanacaklar.

Donanımıyla öne çıkıyor

Bu arada tüm Edition ONE araçlarının donanım olarak Altima Platinum VC-turbo paketine sahip olduğunu da belirtmiş olalım. Dört silindirli 2.0 litrelik VC-turbo motora ev sahipliği yapan araçta deri koltuk, Bose ses sistemi, sunroof ve ProPILOT asistanı yerini almış durumda.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version