Nissan Navara 2015’in Kasımından bugüne Avrupa’da en çok tercih edilenler yer alıyor. Bundan iki yıl önce pazardaki payı yüzde 11 olan Navara, yüzde 20’ye doğru emin adımlarla yürüyor.

Nissan Navara 50 Binden Fazla Sattı

Japon otomobil devi tarafından pazara sunulan pinc-up modeli geçen iki yıllık süreçte satışlarını ciddi oranda artırdı. Nissan Navara satışları Avrupalı ülkelerde 50 bin adeti çoktan geçti. Bu satış performansı modelin pazardan aldığı payı yüzde 17’lik dilime taşıdı.

Batı Avrupa Ona Bayılıyor

2017 yılının ilk 10 ayında batı Avrupa’nın gözdesi olan Nissan Navara, en iyi satışı İngiltere, Almanya ve İsveç gibi ülkelerde gerçekleştirdi. Japon pick-up modeli olarak pazara giriş yapan araç, yüksek performansı ve premium özellikleriyle dikkatleri üzerine topladı. Hem iş hem eğlence amaçlı kullanımda tüketicilerin araca yönelik ilgisi artmaya devam ederken, Navara satışlarının büyük bölümü iki pakette yoğunluk kazandı. Yapılan açıklamalara göre satışların yüzde 80’lik bölümü en üst donanım paketleri dahilinde olan -Connecta ve Tekna’da yoğunluk kazandı.

Pick-up’ta SUV Konforu!

Nissan Navara detaylarıyla, rahat ve konforlu çizgisiyle pick-up’ta SUV konforu vaat ediyor. Navara’nın Juke, Qashqaı ve X-Trail modellerinin üzerinde taşıdığı özellikleri; hafif ticari araç segmentine taşıdığını ifade eden uzmanlar, zengin donanımın altını çizmeden geçmiyor. Bu özelliklerin pazara yeni bir nefes kazandırdığı belirtiliyor. Nissan Navara’nın yüksek teknolojik performansı ise takdir ediliyor. Bu öncü teknolojiler arasında ise “Çevre görüş sistemi” ile “Akıllı acil durum freni” gibi farklılıklar yer alıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version