Geliştirmiş olduğu performans odaklı cep telefonlarıyla tanıdığımız OnePlus henüz geçtiğimiz ay 6T modelinin lansmanını gerçekleştirmiş olmasına rağmen yeni bir cihazı daha tanıtmak için gün sayıyor.

Bugün yapılan resmî açıklama ile McLaren’le güçlerini birleştirdiklerini duyuran OnePlus böylelikle otomobil üreticileriyle işbirliğine giden telefon markaları arasına katılmış oldu. Muhtemelen Huawei’nin Porsche ile yaptığına benzer bir durum söz konusu olacak ve McLaren’in tasarım çizgilerini taşıyan yeni bir telefon modelinin tanıtımı gerçekleştirilecek.

11 Aralık tarihine işaret ediliyor

Yukarıdaki davetiyeden de görüleceği üzere OnePlus, McLaren’le yaptıkları anlaşmanın sonucunu tanıtacakları etkinlik için 11 Aralık 9:30 tarihine gün verdi. Şu aşamada etkinliğe dair elimizde pek fazla bir bilgi mevcut değil. Ancak McLaren ve OnePlus arasındaki işbirliğinin ilk evresine ilişkin sonuçların bu lansmanda tanıtılması bekleniyor.

Öte yandan otomotiv ve teknoloji sektöründen duayen isimlerin ortak beklentisi, OnePlus 6T’nin McLaren markasını taşıyan yeni versiyonunun tanıtılacağı yönünde. Tabii bu telefonun fiyatı standart OnePlus 6T’ye nazaran çok daha yüksek olacaktır. Tıpkı Huawei’nin Porsche Design Mate RS modelinde yapmış olduğu gibi.

En iyi Android modellerinden birisi

Teknik ve donanımsal özelliklerini göz önünde bulundurduğumuzda OnePlus 6T modelinin piyasada mevcut en iyi Android cihazlardan birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Göreceli olarak uygun maliyetiyle tam bir fiyat / performans telefonu olan modelin McLaren logosunu taşıyan pahalı versiyonuna OnePlus müşterilerinin ne denli ilgi göstereceğini ise zaman içinde ancak öğrenebileceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version