Ankara Esenboğa yolu üzerinde 375 dönümlük alanda kurulu olan Otonomi Ankara, hem ikinci el otomobil pazarının can damarını oluşturuyor, hem de ikinci el araç satışını kurumsallaştırıyor.

Başkent Otomotivcileri Derneği (BOD) ile Türkiye Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) tarafından 500 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Otonomi Ankara, Kasım 2016 başında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Ayrıca otonomi’de, yedek parça satışı, bankalar, noter, trafik tescil bürosu ile ekspertiz merkezi ve test sürüş alanı var.

Otonomi Ankara’da 12.000 Araç Sergilenebiliyor

Günlük 11.000 ziyaretçiyi ağırlaması planlanan Otonomi’de günde 9.000 araç giriş çıkışının yapılması hedefleniyor. Aynı anda 12.000 araç sergilenebilecek.

Otonomi içinde hizmet sektörüne ait birçok işletme de yer alacak. Bunlar arasında neler mi var? Akaryakıt istasyonu, otel, kafe ve restoranlar yer alırken eczane, kuaför, süpermarket, kuru temizlemeci, kırtasiye, cami bulunuyor.

Pazar günleri de hizmet veren Otonomi’nin bünyesinde bulunan satılık araç bilgileri www.otonomi.com adresinde yer alıyor.

Tam doluluğa ulaştığında 5 bin kişiye istihdam sağlayacak olan Otonomi Ankara’nın ikinci etap projesi de başlayacak.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version