Avrupa pazarında konumu hayli güçlü olan Peugeot’un en popüler modellerinin başında 5008 isimli SUV geliyor. Otomobil üreticisi 2017’de tanıtıldığı günden bu yana 300 bin adet 5008 üretti. Sadece Avrupa’da değil, ABD hariç dünyanın geri kalan birçok ülkesinde 5008 çok sevildi. Buna Türkiye de dahil.

Önden görünümü sizi çok şaşırtacak

Şimdilerde ise Fransız otomobil markası, 5008’i hafif bir makyaj operasyonundan geçirdi. Daha modern bir görünüme kavuşan ve yeni donanımsal özelliklere kavuşan arabanın ön görünüşü baştan aşağıya değiştirilmiş. Arka tarafta da tamamen LED stop lambaları konumlandırılmış. Black Pack isimli yeni çıkan paketinde ise aracın iç döşeme ve dizaynına siyah renk tonu ağır basıyor.

Ek olarak yeni renk seçeneklerinin de müşterilerin beğenisine sunulacağını belirtelim.

İçeride de değişiklikler var

Öte yandan yeni 5008’in kabin içinde önemli bazı değişiklikler hayata geçirilmiş. Peugeot i-Cockpit sistemi yenilenerek 10 inç HD dokunmatik ekrana kavuşmuş. Araç içi eğlence ekranının yanı sıra sürücü bilgilendirme ekranı da yenilenmiş. Peugeot’un birçok farklı modelinde karşımıza çıkan i-Cockpit’e ev sahipliği yapan 5008, sürücülerin araba kullanmaktan keyif almalarını sağlayacak bir deneyim vaat ediyor.

7 koltuklu olması avantajıyla özellikle kalabalık ailelere göz kırpan yeni Peugeot 5008’in artan ÖTV’den dolayı ülkemizde ne kadar ücretle satılacağı henüz bilinmiyor. Ancak çok pahalı olacağı kesin. Ayrıca potansiyel alıcılar birçok farklı paket ve opsiyon seçeneği arasında tercihte bulunabilecekler.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version