Peugeot Türkiye’nin genel müdürlük koltuğunun yeni sahibi İbrahim Anaç olarak açıklandı. Şirketin yeni genel müdürü 20 Kasım 2017’de görev başına geçecek.

İbrahim Anaç 20 Kasımda Genel Müdürlük Koltuğuna Oturacak

Peugeot Türkiye’nin genel müdürlüğünü yapmakta olan Laurent Pernet kişisel sorunlar nedeniyle istifa etti. Pernet’ın istifası ardından yerine atanacak isim netleşti. Şirket yeni genel müdürün İbrahim Anaç olacağını, Anaç’ın göreve 20 Kasımda geçeceğini bildirdi. Anaç çalışmalarını Türkiye, İsrail, Filistin ve Denizaşırı Fransız Pazarları Direktörüne bağlı olarak yürütecek. Söz konusu direktörünse Julien Montarnal olduğu kaydedildi.

Sektöre 20 Yıldır Hizmet Veriyor

İbrahim Anaç’ın otomotiv sektöründeki kariyeri 1997 yılında başladı. 20 senedir sektörde yer alan Anaç, 2001 senesinde satış ve pazarlama müdürlüğüne yükseldi. 2004 yılına gelindiğinde ikinci el satış müdürlüğü görevine getirildi. 2005’te ise farklı bir şirkette pazarlama müdürü görevine başladı. 2007 ile 2011 aralığında satış bölümünün müdürlüğünü yaparak, 2011’in sonunda satış ve satış sonrası hizmetler koordinatörlüğüne geçiş yaptı. Son olaraksa 2014’de aynı marka bünyesinde genel müdür yardımcılığına yükseldi.
İbrahim Anaç’ın yeni görevi ise Peugeot Otomotiv Pazarlama Anonim Şirketinin genel müdürlüğünü yapmak olacak. 20 Kasımda başlayacak görev için geri sayım başladı.

İbrahim Anaç Kimdir?

İbrahim Anaç 1968 yılında İstanbul kentinde doğdu. Yüksek eğitimini 1990 senesinde Ankara Polis Akademisinde tamamladı. Anaç masterını ABD’de yaptı. Master için Saint Thomas Üniversitesini tercih eden yeni genel müdür, uluslararası işletme ve MBA alanlarında eğitim aldı. General Management Program’ı için bir süre Harvard Business School bünyesindeki eğitimlere katıldı ve programı başarıyla tamamladı. İbrahim Anaç evli ve iki tanede çocuğu bulunuyor.

Share.

1 Yorum

  1. Hülya Kızılkaya on

    Tebrikler ibrahim anaç bey cok madurum konya uyararslan servisten sikayetciyim butun bilgilerim istanbul biliyor fakat yardim edilmedi insallah siz yardim esersiniz aracimi tamamen bozdular başka parca takmış lar azdaha yaniyordum ilgilenirseniz memnun olurum cok madurum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version