Alman lüks spor otomobil markası Porsche’un bir numaralı gündemi, Koronavirüs salgını nedeniyle Avrupa ve dünya genelinde ihtiyacın beklenmedik şekilde arttığı solunum cihazlarının üretimine katkı sağlamak. Ancak bu gündem firmayı mevcut modellerine yenilikçi dokunuşlar yapmaktan alıkoymuyor doğrusu. Son alarak firma 911 Turbo S modeli için tasarladığı Sport Design paketiyle araca daha agresif bir görünüm katmayı başarmış bulunuyor.

Haberde fotoğraflarını gördüğünüz araç Lava Kırmızısı renkli 911 Turbo S Cabriolet modeli. Geçtiğimiz ay normal 911’ler için tanıtılan SportDesign ve Aerokit bileşenlerine ev sahipliği yapan araç gerçekten göz alıcı bir güzelliğe kavuşmuş durumda.

Sahip olduğu aktif arka spoylerin iki ucu yukarı doğru kıvrık olan Cariolet modelinde mat siyah renk kullanımı da gözlerden kaçmıyor. Kırmızı ile siyah rengin ahengini başarılı bir şekilde yakalayan paketin diğer detayları henüz kamuoyuyla paylaşılmış değil. Ancak gelişmiş aerodinamik özellikleri sayesinde aracın yüksek hızlarda daha güvenli bir sürüş deneyimi sunacağı muhakkak.

İbre 2.7 saniyede 100 km/s’yi buluyor

Şuan için elimizde bulunan bilgiler arasında 2021 Porsche 911 Turbo S’te 3.8 litrelik 640 beygir gücünde bir motor kullanılacağı, Cabriolet versiyonunda ise spor otomobilin 0’dan 100 km/s hıza 2.7 saniye gibi kısa bir sürede ulaşacağı bulunuyor. Aracın çıkabileceği en yüksek hız ise 330 km/s olarak kayıtlara geçmiş durumda.

Porsche şuan için Turbo paketinin fiyatını veya çıkış tarihini de açıklamış değil. Cabriolet versiyonunu ise ABD’de 216 bin 300 dolardan başlayan ücretlerle satılacağı belirtildi.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version