Renault ülkemizde de çok popüler olan Master ve Trafic isimli modellerinin yenilenmiş versiyonlarını görücüye çıkardı. Yeni Kangoo’nun elektrikli konsepti de bu iki modelle birlikte potansiyel alıcıların beğenisine sunuldu.

Amiral gemisi olarak Renault’un ticari araç kataloguna konumlanan Master’ın ön yüzü baştan aşağıya yenilenmiş. Keza yeni Megane’dan aşina olduğumuz C şeklindeki ikonik ön farlar yine karşımıza çıkıyor. Daha büyük ve yeni bir ızgara da cabası.

Ticari modellerde pek karşılaşmadığımız krom şerit çizgilerin ön konsolda kullanılması, araç içi eğlence sistemine erişimin sürücünün elinin altında olması ise diğer güzel detaylar arasında.

70 km/s ve üzeri hızlarda aracın yan taraflarına vuran rüzgardan ötürü dengesini kaybetmesini engelleyecek çarpraz rüzgar sistemine sahip olan yeni Master, geri görüş kamerasıyla daha güvenli park etme deneyimi vaat ediyor. Otonom acil durum freni ve ön park sensörü ise cabası.

Daha küçük olan Trafic ise aileler için ideal model olma iddiasını sürdürüyor. Yine C şeklindeki farlara ve yeni ön ızgaraya kavuşan aracın 2 literlik dizel motoru ve 6 ileri otomatik vitesi bulunuyor.

Renault Kangoo ZE Concept (2019) de görücüye çıktı

Bu arada Fransız otomobil üreticisinin yeni Kangoo ZE Concept modelini tanıttığı bilgisini de paylaşmış olalım.

Yeni nesil elektrikli Kangoo’nun tasarımı, şirketin yolcu tipi araçlarda kullandığı hat ve çizgileri bünyesinde barındırıyor. Tamamen elektrikten güç alacağı belirtilen aracın teknik özellikleri henüz kamuoyuyla paylaşılmış değil. Toplam menzil kapasitesi, şarj dolum süresi ve çıkabileceği maksimum hız gibi detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version