BMW’nin 8 Serisi coupe modelleri zaten çok dikkat çekici ve büyüleyici bir güzelliğe sahip, ancak Alman lüks otomobil markası sınırlı sayıda müşteri için çok daha özel bir sürüm geliştirme kararı aldığını duyurdu: First Edition.

Normal grand tourer modelinin hem iç, hem de dış taraftan modifiye edilmiş versiyonu olarak nitelendirebileceğimiz BMW M850i xDrive Coupe First Edition modelinden sadece 400 adet üretilecek.

Rengiyle görenleri kendine hayran bırakıyor

Kaporta tarafında yapılan değişikliklere göz atacak olursak, BMW’nin Dubbed Frozen Barcelona Blue isimli prestijli mavi rengi tercih ettiğini görebiliyoruz. BMW Individual High Gloss Shadow Line paketiyle birleştiği zaman ikonik böbrek şeklindeki ızgarası siyah parlak renge bürünen araç kesinlikle göz alıcı bir güzelliğe kavuşuyor.

Üstelik bu ikili renk uyumu pencere kenarlarında, hava alım kanallarında ve egzoz uçlarında dahi karşımıza çıkıyor. Jet Black rengindeki 20 inçlik M logosunu taşıyan Y kollu hafif çelik jantlar da arabadaki yerini almış durumda. Öte yandan M Carbon tavan ve M Carbon dış tasarım paketleri  de uygulanmış.

Kaputun altında ne var?

Hayalet gösterge, deri direksiyon ve döşemeleriyle lüks ve ihtişam adına hiçbir şeyin esirgenmediği modelin performans değerleri ise yabana atılacak gibi değil.

Ne zaman satışa çıkacağı veya ne kadar ücretle satılacağı henüz açıklanmayan M850i xDrive Coupe First Edition’un kaputunun altında ise 530 beygirlik güç üretebilen çift turboşarjlı, 8 ileri Steptronic spor şanzıman ve xDrive sürekli dört çeker sistemi bulunuyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version