Skoda’nın çok sevilen Fabia Combi modeli, Almanya menşeli otomobil dergisi Auto Bild’in 40’tan fazla editörü tarafından iki yıl boyunca Avrupa kıtası genelinde test edildi.

Rallye Yeşili adı verilen özel bir rengi taşıyan Fabia Combi toplamda 106 bin kilometre mesafe kat ettikten sonra üretildiği anavatanı olan Çekya’daki Mladá Boleslav şehrine geri döndü. Opsiyonel olarak sunulan DSG şanzımana ev sahipliği yapan araçta dört silindirli 1.2 TSI benzinli motor kullanılıyordu.

Uzun süre testin ardından parçalar incelemeye alındı

Doğduğu eve geri döndükten sonra yemyeşil rengiyle göz kamaştıran Fabia Combi, en ufak parçasına ve hatta vidasına kadar ayrıldı. Daha sonra aracın her bir bileşeni, Berlin menşeli kalite kontrol firması DEKRA tarafından incelemeye alındı.

Bu esnada Auto Bild dergisinden bazı editörler de incelemeye tanıklık etti. Tüm parçalar araçtan söküldükten sonra fotoğraf çekilebilmesi için beyaz bir zeminin üzerine yerleştirildi.

Aşağıda yer alan videoyu izleyerek siz de bu eğlenceli anlara tanıklık edebilirsiniz.

Skoda’dan yapılan açıklamada Fabia Combi modelinin Almanya’ya geri döneceği, aracın tüm parçalarının ise bir meslek okuluna bağışlanacağı belirtildi. Öğrenciler parçaları tıpkı bir yapboz gibi birleştirerek aracın montajını gerçekleştirecek, bu sayede otomobil üretimini birebir öğrenme fırsatını elde edecekler.

18 inç büyüklüğündeki jantları, arka koltuktaki yolculara sunduğu çift USB girişi, kaldırılabilir LED aydınlatmalarıyla dikkat çeken Skoda Fabia Combi 1.0 TSI ve 1.0 MPI motor seçenekleriyle müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version