Smart o küçük, sevimli, park sorunu olmayan minik canavar. Otodünya takipçileri bilecek genelde böyle geniş kasalı SUV modelleri ya da uzun sedan modelleri tanıtılıyor. Düzenli olarak bu tip araçların tanıtımına tanık oluyoruz ama bir de Smart gibi mini seriler var. İşte bu mini seriye güzel bir versiyon daha eklendi. Brabus Smart EQ Fortwo Racing Green Edition modeli tanıtıldı.

Adı çok uzun gelebilir ama araç adı kadar bile uzun değil. Yine mini minicik bir araç karşımızda ama bu sefer daha can alıcı tasarım detaylarıyla.

Brabus Smart EQ Fortwo Racing Green Edition Neler Getiriyor?

Yine otodünya takipçilerinin bileceği bir nokta var. Bu tip araçlarda her zaman dediğimiz gibi odak iç mekanda rahat bir kullanım sunmak. Yani araç zaten küçük, sürücünün bu alan içerisinde rahat etmesi adına bir düzen kuruluyor.

Brabus Smart EQ Fortwo Racing Green Edition bunu sağlayan şık araçlardan bir tanesi. Bu özel versiyonda iç tasarım gayet başarılı. Nappa deri ile elde dikilmiş olan deri koltuklar, ön kısımda yine deri döşeme, direksiyonda yer alan el işçiliği deri kaplama ve daha fazlası.

İç mekan çok şık ve bir o kadar da lüks. Aracın sadece yeni deri döşemesi dikkat çekmiyor. Bunun yanında sürücü kısmında yer alan dijital gösterge alanı ve orta kısımdaki multimedya ekranı da yeni döşemelerle çok şık duruyor.

Alüminyum kapı eşikleri, spor gaz pedalı, alüminyum kaplama el freni gibi detayları da olan Brabus Smart EQ Fortwo Racing Green Edition, motor kısmında değişiklikle gelmiyor. 81 beygirlik elektrikli motoru ile yoluna devam eden seri, 100 km hıza 11.6 saniyede çıkıyor. Yani öyle performans çok düşük değil.

129 km menzili olan serinin Android Auto, Apple CarPlay gibi artı teknolojileri olduğunu da ekleyelim. Fiyat konusunu merak edenler için bir süre daha beklemeleri gerektiğini de belirtmek isterim.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version