Paranın mutluluk alamayacağını söylerler, ancak görünüşe göre paranın satın alamayacağı şeyler mutlulukla sınırlı değil. Temiz bir yol ve tecrübeli sürücüler de parayla elde edilemeyecek metalar arasında gözüküyor. Tayland’da gerçekleşen ve McLaren 720S‘in arka tamponundan hasar almasıyla sonuçlanan bir kaza, bunun en büyük göstergesi.

Aynı güzergahta seyreden bir arabadaki araç içi kamera tarafından kaydedilen görüntülerde 300 bin dolar değerindeki süper araba peşindeki Mercedes C63 AMG Coupe ile birlikte başkent Bangkok ile Pattaya arasındaki otobanda makas atarken görülüyor.

Bahsi geçen iki araç yükse hızla akan trafikte seyrederken orta şeride geçmeleriyle birlikte ilerde bir yol bakım çalışması olduğunu fark ediyor. Öndeki diğer araçların da frene basmasıyla McLaren güçlü fren sistemi sayesinde durabilirken, yüksek performanslı Mercedes de en soldaki şeride kendini atıyor.

Fakat McLaren ve Mercedes‘in arkasından gelen Chevrolet marka kamyonet ise spor otomobillerin frenlerinden mahrum olduğu için bir anda frene basan araçlarla beraber durmayı başaramıyor. Akabinde McLaren‘in arkadan hasar görmesine yol açan kaza meydana geliyor.

Yukarıdaki videoda kazanın meydana geliş anı, en sonda ise kazanın ardından McLaren‘in ne kadar hasar aldığını gösteren fotoğraflar yer alıyor. Öyle ki Chevrolet kamyonet 720S’e çarpmamak için sola kırdıktan sonra şeridin dışındaki masum bir Toyota‘ya da hasar vermiş gözüküyor. Günün sonunda kazadan hiç kimsenin yaralanmaması, verebileceğimiz en iyi haber.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version