Alman lüks otomobil üreticisi Audi, E-Tron GT Concept modelini ABD’nin Los Angeles şehrinde düzenlenen otomobil fuarında görücüye çıkardı.

Medya mensuplarına açık bu gösterimin öncesinde sınırlı sayıda davetli için özel bir etkinlik düzenlendi, bu etkinliğe ise Robert Downey Jr. katılım gösterdi ve dört kapılı elektrikli coupe modelinin üzerindeki örtüyü çekti.

Sebebi şimdi belli oldu!

Bugün ise davete neden Robert Downey Jr.‘ın katıldığı ortaya çıktı. Audi sözcüsü Autoblog editörlerinin e-posta yoluyla yönelttiği soruya verdiği cevapta E-Tron GT modelinin yeni çıkacak olan Avengers 4 filminde Tony Stark tarafından kullanılacağını belirtti.

Bilindiği üzere Tony Stark, Marvel’in çizgi roman evrenindeki önemli kahramanlardan Iron Man‘in (Demir Adam) gerçek ismi. Seri boyunca da sürekli fütüristik silah ve araçlarla ilgili AR-GE çalışmaları yapan zengin iş adamı Tony Stark’ı Robert Downey Jr. canlandırıyordu.

Marvel’le Audi arasındaki işbirliği ilk değil

Evet, bu iki şirket arasındaki bağlantı çoğu kişi için sürpriz sayılmaz. Nitekim Audi’nin Marvel’le hayli köklü bir geçmişi olduğu söylenebilir. 2008 yılında çekilen ilk Iran Mon filminde Tony Stark, Audi R8 modelini kullanıyordu.

Keza ikinci Iron Man filminde Stark’ı R8 Spyder modeliyle birlikte görüyorduk. Iron Man 3’te ise R8 E-Tron modeli Stark’ın arabası olarak karşımıza çıkmıştı.

Avengers filmlerinde Acura, yeni NSX modeliyle Audi’den rol çalmayı başarmıştı. Ancak E-Tron GT Concept modeli tekrar atağa geçerek Avengers 4’teki yerini sağlamlaştırmış oldu.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version