Volvo’nun performans odaklı elektrikli otomobil modellerini Polestar markası altında piyasaya süreceğini sitemizi takip eden okuyucularımız mutlaka hatırlayacaklardır.

En son Polestar 2 EV modeliyle ilgili bir görsel paylaşan firma, Polestar 1 coupe modelini takip eden aracın sedan formunda olacağının ipucunu da vermişti. 482 kilometre menzile sahip olacağı konuşulan arabanın 400 beygirlik devasa bir güç üreteceği bilgisi yine aynı dönemde gün yüzüne çıkmıştı.

Şuan için Polestar 2’nin tüm teknik özellikleri kamuoyuyla paylaşılmış değil. Ancak bildiğimiz tek şey, aracın Polestar 1’den hemen sonra seri üretim bandına gireceği yönünde.

Yeni fotoğraf paylaşıldı

Şimdilerdeyse Polestar 2‘ye ilişkin merakları kamçılayan yeni bir görsel paylaşan Volvo, aracın arka bagaj kapağı ve tamponunun tasarımına ilişkin önemli tüyolar vermiş oldu. Baştan sona uzanan arka stop lambalarına sahip olan arabanın arka camının da düz formda olacağı görselden anlaşılıyor.

Dört kapılı bir fastback olması beklenen Polestar 2‘nin fiyatı ise Tesla Model 3‘le hemen hemen aynı olacak. Bu, ilerleyen dönemde elektrikli otomobil pazarında rekabeti kızıştırma açısından kesinlikle kayda değer bir hamle.

Araç içi eğlence sistemi Android’den güç alacak

Polestar 2’nin araç içi eğlence sisteminin Android üzerine inşa edileceği ve Google Asistan yazılımını destekleyeceği de elimize ulaşan bilgiler arasında yer alıyor. Şuan için Polestar, geliştirdiği modellere dair pek bir açıklama yapmış değil. Ancak muhtemelen araçların tanıtımına Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıklık edeceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version