Volkswagen, en çok tutulan Golf için 40 kadar yeni renk seçeneğini müşterilerin beğenisine sundu. Ancak Volkswagen Spektrum Program kapsamında piyasaya sürülen bu renkler sadece 2019 Golf R modelinde tercih edilebilecek. Bu sayede Alman otomobil üreticisi, Golf’ün sürekli eleştiri konusu olan kısıtlı renk seçeneği sorununun tarihe karışmasını sağlamış oldu.

Sadece Kanada ile sınırlı

Yalnız bu noktada kötü bir haberimiz var: Bahsi geçen Spektrum Program an itibariyle sadece Kanada ile sınırlı. Toplamda 40 yeni renk seçeneğinin yakın dönemde başka ülkelerde de aktif hale gelmesi bekleniyor, ancak bunun için kimse net bir tarih verebilecek pozisyonda değil.

Bu arada 2019 Golf R‘a gelen renk opsiyonlarının arasında çok dikkat çeken bazı tonlar da var. Örneğin Viper Yeşil Metalik bunlardan birisi. Sadece Avrupa’da satılan Scirocco MK 3‘lerde kullanılan bu ton, Lamborghini Huracan‘da da karşımıza çıkmıştı. Kanada’da Golf R‘ın en çok bu renk seçeneğiyle satılması bekleniyor.

2019 Golf R ile sunulan tüm renkler ise aşağıda görülebilir.

Eski modellerin renkleri de listede mevcut

Bu arada eski Golf modellerinden ödünç alınan renkler de 2019 Golf R için hazırlanan katalogdaki yerini almış vaziyette. Golf MK 4 ve Golf R32 MK 5‘ten alınan Derin Mavi İnci rengi bunların başında geliyor. 1997 Driver’s Edition GTI‘ye ait Ginster Sarısı rengi de bunların başında geliyor. MK 1 GTI ile özdeşleşen Mars Kırmızısı rengi ise cabası.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version