Yeni ortaya çıkan bir video, Audi RS7’nin Nürburgring pistinde deneme sürüşleri yaptığını ortaya çıkardı. Dış görünüm itibariyle A7’den pek bir farkı gözlemlenemeyen RS7’nin kaputunun altında ise tam bir canavar yatıyor!

Özellikle arka tamponuna baktığımızda her iki tarafa konumlandırılan çift egzoz çıkışı göze çarpıyor.

Hibrid ve benzinli motor seçeneği sunulacak

Yeni Audi RS7‘de muhtemelen Porcshe Panamera Turbo’da da kullanılan biturboşarjlı 4.0 litrelik V8 motor yer alacak. Eğer bu gerçekleşirse RS7’nin 650 beygirlik güce ulaşacağını söyleyebiliriz. Ancak RS7 ile birlikte sunulacak tek motor seçeneği bu olmayacak elbette. Audi’nin hibrid versiyon için planlama yaptığı da biliniyor.

İşin ilginç tarafı şu ki, RS7’nin prototipi alışılanın aksine pek de kamuflajlı sayılmaz. Sadece ön tamponda kamuflaj uygulaması mevcut. Bu da muhtemelen tampondaki hava alış boşluklarını ve revize edilen ızgarayı gizlemek için tercih edilmiş. Malum, 650 beygir gücündeki bir canavarın bolca havaya ihtiyacı olacaktır.

2020’de yollara çıkacak

Şu aşamada RS7’nin 2020 yılı içinde belli olmayan bir tarihte yollara çıkacağı biliniyor. Ancak halen daha yeni S7’yi görmüş değiliz. Bu sebeple en üst düzey performanslı modelin çıkışı için biraz daha beklememiz gerekebilir.

Audi’nin RS7 modelini açık açık test etmeye başlamış olması, yakın gelecekte aracın satışa sunulacağına dair kuvvetli bir izlenim uyandırıyor. Bu arada Nürburgring’in tozunu atan yeni nesil RS7’yi hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version