Alman otomobil markası Audi, lüks ve performans odaklı geliştirilen TT coupe modelleri için köklü bir tasarım değişikliğine gitmektense hafif makyajlar yapmayı sürdürüyor. Şimdi ise Audi TTS modelinin makyajlanmış yeni kasası, karlı havada test sürüşü yapılırken görüntülendi. Hatırlanacağı üzere daha önce de önünde kocaman sis farları bulunan baz TT modeline ek olarak TT RS’in de fotoğrafları gün yüzüne çıkmıştı.

Ön yüzünde direkt göze batan büyük sis lambalarının bulunduğu yeni TTS modelinin 2018’in sonlarına doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Hafif makyajla görücüye çıkacak

TT ve TT RS modellerinin casus fotoğraflarında da görüldüğü gibi, yeni TTS’te de hafif makyaj ve rütuşlar söz konusu olacak. Aracın ön ve arka tamponu tamamen kamuflajla kaplandığı için muhtemel değişiklikler bu bölgelerde gerçekleşebilir. Bunun dışında TTS’in açıkta kalan diğer bölgelerinde herhangi bir müdahale görülmüyor.

Öte yandan Audi, TT modellerinde hala daha 2014 yılında geliştirilen platformu kullanmayı sürdürüyor. Farklı ve yenilikçi bir platform için hala daha vakit var anlaşılan.

Güç ünitesinde değişiklik yok

Audi yenilenmiş TT, TTS ve TT RS performans araçlarının güç ünitelerinde de köklü değişikliklere gitmekten kaçınıyor. Baz TT modelinde 2.0 litrelik turboşarjlı, 220 beygir güç üretebilen otomatik şanzımanlı motor kullanılıyor. Yeni TTS’te kullanılacak motor da 292 beygir güç üretecek. TT RS’te ise 2.5 litrelik motor ve 400 beygirlik güç kapasitesi müşterilerin karşısına çıkacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version