Ford’un yeni kompakt SUV modeli EcoSport, ilk kez Ford Intelligent All Wheel Drive (Akıllı AWD) teknolojisini bünyesine katarak off-road ve on-road deneyiminde çıtayı yükseğe taşıyor. Yeni geliştirilmiş 1.5 litrelik EcoBlue dizel motoruyla 123 beygir güce kavuşan EcoSport ile şehre hükmedebileceğiniz gibi arazinin de tozunu attırabileceksiniz.

ST‑Line ile baştan çıkmaya hazırlanın

Bu modelde Ford yine bir ilke daha imza atarak Ford Performance ailesinden esinlenerek EcoSport ST‑Line’ı da piyasaya sürmüş bulunuyor. Geri görüş kamerası, ayarlanabilir hız limitine sahip cruise control ve SYNC 3 bağlantı teknolojisine de sahip olan EcoSport’ta keyifli bir sürüş deneyimi için yardımcı olabilecek hemen her şey mevcut.

Üstelik yeni EcoSport’u satın alacak müşteriler için oldukça zengin bir özelleştirme yelpazesi de sunulmuş. 12 farklı renkte satışa çıkan modelin tavanında farklı bir renk tercih edebilmeniz mümkün. Yan aynalardan tutun, çıtalara kadar birçok detayı özelleştirebiliyorsunuz. Hareket edebilir 8 inçlik dokunmatik ekran, ısıtmalı direksiyon ve akıllı depolama çözümleri de EcoSport’ta standart.

2014’ten beri 166 bin adet sattı

Ford’un EMEA bölgesi müdürü Steven Armstrong’un açıklamasına göre 2014’ten günümüze dek 166 binden fazla EcoSport modeli satıldı. Yeni model ise müşterilere daha fazla tarz, rahatlık ve özelleştirme seçeneği sunduğu için satışların artması pek de sürpriz olmayacaktır.

Romanya’daki fabrikalarda üretilen yeni Ford EcoSport’un Avrupa genelindeki satışları da her geçen gün artıyor. Tabii bu artışta kıta genelinde SUV modellere yönelik iştahın kabarmasının sebep olduğu da söylenebilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version