Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kullanımı gittikçe yaygınlaşan elektrikli otomobiller; çevreci, tasarruflu, sıfır emisyonlu ve aynı zamanda sessiz olmaları nedeniyle tüketiciler tarafından tercih ediliyor.

Yeni Enerji!

Hayata geçirdiği yeni nesil teknolojilerle “geleceğin enerji şirketi” olma yolunda hızla ilerleyen Zorlu Enerji, 2018 yılında kurduğu Zorlu Energy Solutions (ZES) ile elektrikli araç şarj istasyonlarını hayata geçirmeye devam ediyor.

Toplam 27 farklı noktada şarj istasyonlarıyla hizmet veren ZES 2019 sonuna kadar şarj istasyon sayısını 500’e çıkarmayı hedefliyor. Bu sayede elektrikli araç kullanıcıları Türkiye’nin birçok bölgesine şarj istasyonlarıyla hizmet veren ZES 2019 sonuna kadar şarj istasyon sayısını 500’e çıkarmayı hedefliyor. Bu sayede elektrikli araç kullanıcıları Türkiye’nin birçok bölgesine şarj problemi yaşamadan rahatça yolculuk yapabilecek.

Şarj istasyonlarının yaygınlaşması yönünde yapılan yatırımlar, birçok elektrikli araç markasının Türkiye pazarına giriş sürecini hızlandırarak, elektrikli araç ekosistemine katkıda bulunuyor.

Sadece şehir içi kullanım için değil, aynı zamanda şehirlerarası seyahatlerde de elektrikli araç sahiplerinin ulaşımını kolaylaştırmak ve onlara kesintisiz bir sürüş deneyimi sunmak için çalışmalarına devam eden ZES, bu kapsamda İstanbul-Bursa arasını 1,5 saate indiren yeni otoyol Körfez Geçişi üzerinde bulunan, 03 Dilovası, 037 Orhangazi ve 068 Gemlik Oksijen tesislerinde hızlı şarj hizmeti veriyor.

Sunduğu konfor, lezzet alternatifleri, alışveriş seçenekleri ve ortak alanlardaki hijyen hassasiyetiyle; yolcuların en çok tercih ettiği mola noktalarından olan tesislerdeki ZES şarj istasyonları, aynı anda 4 aracı hızlı şarj edebiliyor ve araçlar 30 dakika içinde yüzde 80 şarj seviyesine ulaşıyor.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version