Ülkemizde de ünlenen ve Vosvos olarak lakap takılan Beetle için geri dönüş seslerinin çaldığını söylemiştik. ORA, aynı altyapıya sahip yeni bir araç için duyuru yapacağını söylemişti. Beklenen oldu ve Ora Punk Cat ismiyle yeni modelin tanıtımı yapıldı.
Şimdilik konsept aşamasında olan yeni serinin detayları ise ilgi uyandırdı demek lazım. Öyle ki eski ile yeni, retro ile modern bir arada. Tamamen elektrikli olan aracın tüm özellikleri açıklanmadı ama tasarım ortaya çıktı.
Ora Punk Cat Yeni Bir Beetle Modelimiz Var
Aracın dış tasarımında adeta vosvos modellerini görüyoruz. Aşağı doğru eğimli olan kaput ve kavisli çamurluklar bu seride de kendisini gösteriyor. Tam anlamıyla yeni bir nesil gelmiş olsa da aynı tasarım yapısının devam ettirildiğini de görüyoruz.

Ön kısımda ki yapı aynen arka kısımda da korunmuş. Yani Ora Punk Cat modeline baktığınız zaman temiz ve modifiye edilmiş bir vosvos ile karşı karşıya kalıyorsunuz diyebiliriz.
Aracın iç tasarımına geçtiğimiz zaman ise yine eski ile yeni bir araya getirilmiş bunu görüyoruz.
Bir kere direksiyon kısmı tam Beetle modellerinde yer alan direksiyon gibi. Fark var mı derseniz ufak noktalarda var. Bunun dışında iç kısımda daha büyük bir fark söz konusu değil.

Her yeri retro tasarımla yeniden sunmuşlar. Retro tasarım yapısının dışında modern çizgiyi yakalayan ise orta kısımda yer alan ekran olmuştu. Bu kısımda yer alan multimedya ekranı, aracın tüm kontrollerinin yapılacağı kısım.
Zaten başka bir yönetim panelinin de olmadığını görüyoruz. Şimdiden çok sevilen ve başarılı bulunan modelin teknik özellikleri ise açıklanmadı.

Teknik özellikleri açıklandığı zaman bu modeli bir kez daha değerlendirmek gerekecek. Ama şunu biliyoruz ki tamamen elektrikli bir model gelecek.

2 yorum
klasik teknoloji karışık farklı olmuş poposu çirkin biraz bence
Berbat!