Audi’nin model gamı neredeyse baştan aşağıya yenilenen 2020 Audi A4’le nihayete erdi! Şirket lüks sedan ve station wagon modelinin son halini görücüye çıkardı. A4, A4 Allroad ve S4 olmak üzere 3 farklı varyasyonla müşterilerin beğenisine sunulacak olan araçlarda kozmetik iyileştirmelerin yanı sıra teknolojik olarak çeşitli güncellemeler de gerçekleştirilmiş.

Evet, göze çarpan en önemli değişiklikler aracın dış tarafında. Ön ızgara artık daha agresif görünüyor, ön farlar ise ızgaraya doğru açısal olarak daha yakın konumlanmış. LED gündüz ışıkları ise kızgın kaşlar gibi duruyor. Arka tarafa baktığımızda ise stop lambalarının ön yüzdeki LED farlarla uyum içinde olduğu görülebiliyor.

Bunun dışında içeriye baktığımız zaman bir önceki modelle 2020 A4’ün pek bir farkı olmadığını söyleyebiliriz. Yeni bir araç içi eğlence sistemi kullanılmış ve yuvarlak kumandasıyla hatırladığımız eski Audi arayüzü yerini dokunmatik ekrana bırakmış. Dokunduğunuz an ses çıkaran bu ekran gayet kullanışlı.

Kaputun altında ise altı adet turboşarjlı motor seçeneği müşterileri bekliyor olacak. Hem benzinli, hem de dizel olarak sipariş edilebilen bu motorlar için 3 ayrı şanzıman geliştirilmiş: Altı ileri manuel, yedi ileri çift kavramalı otomatik ve sekiz ileri geleneksel otomatik vites.

ABD’de 40 bin dolardan pahalıya satılması beklenen S4 TDI’in 3.0 litrelik V6 dizel motoru 341 beygir güç üretecek. Bunun dışında 2.0 dizel opsiyonunun da var olduğunu belirtmekte yarar var.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version