Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından üretilen GÜNSEL, adım adım sona doğru yaklaşmaya başladı. Araç hakkında sürekli yeni bilgiler geliyor. Türkiye’de de fuarda sergilenen model için en son iş ilanının açıldığının haberini vermiştik.

Çok kısa bir süre içerisinde bu kez yeni aracın test sürüşleri için bir haber geldi. Yeni bilgilere göre, bu kez aracı doğrudan halk test edecek. Aslında daha önce birçok kez test sürüşü yapıldı ama bu kez ilk defa son kullanıcının test sürüşlerine dahil olduğunu göreceğiz.

GÜNSEL Test Programı Nasıl İlerleyecek?

Bu akıllı telefonlardan örnek vererek açıklamak istiyorum. Bir akıllı telefonunuz var ve Android güncellemesi alıyorsunuz. Yeni bir güncelleme geldiği zaman önce kapalı beta testleri yapılıyor. Kapalı beta testleri, çok sınırlı bir kullanıcı kitlesi ile yapılıyor. Fakat sonrasında bir açık beta testi yapılıyor ve son güncellemeden hemen önce isteyen herkes bu açık beta testine katılabiliyor.

İşte aynı durum GÜNSEL aracı için geçerli. Bu zamana kadar kapalı beta testinde olan araçlar şimdi halk testine açılıyor.

Lefkoşa, Dereboyu’nda bulunan Showroom üzerinden kayıtların alınacağı açıklandı. 1 hafta boyunca saat 10:00’dan 12:00’a kadar test sürüşleri yapılacak. Bu süre içerisinde 1 günde 120 kişiyle test sürüşü yapılması planlanıyor.

1 hafta boyunca devam edecek olan test sürüşlerinin Yakın Doğu Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan özel alanda yapılacağı da paylaşılan bilgilerden.

Yapılan testlerle beraber ilk defa araç için halkın deneyimi alınmış olacak. Bu artık son test olacak gibi duruyor. Bu testlerde de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaz ve her şey planlandığı gibi gidecek olursa, o zaman artık fiyatlardan ve çıkış tarihlerinden konuşmaya başlayacağız.

Share.

2 yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version