Araç fiyatları düşer mi ne zaman düşer bilemiyoruz ama bu dönemde kaçırılmayacak bazı fırsatlar da karşımıza çıkıyor. İşte bu fırsatlardan birisi de Ticaret Bakanlığı tarafından duyurulan e-ihale satışları oldu.

Piyasanın çok daha altında fiyatlara satılan otomobillere ulaşmanızı sağlayan sistemde belli aralıklarla satış yapılıyor ama bu kez çok daha fazla sayıda aracın satışa çıkarıldığını gördük. Doğrudan Ticaret Bakanlığı tarafından başlatılan satışların detaylarına ve araç fiyatlarına bakalım.

İlginizi Çekebilir: Yeni Canavar Volkswagen Golf GTI Clubsport Tanıtıldı – İşte Merak Edilenler

Ticaret Bakanlığı e-ihale ile Alınabilecek Ucuz Araçlar?

Aslında bakarsanız bu otomobillerin çok büyük bir sorunu yok. Yani büyük sorunları olduğu için değil, bu otomobiller gümrükten geçemediği için daha uygun fiyata satışa sunuluyor. Sizin anlayacağınız gümrükten geçemeyen otomobillerin ekonomiye yeniden kazandırılması için böyle bir sistemle daha uygun fiyatlarla satışlar yapılıyor.

İhale üzerinden satılan araçlar arasında ünlü markalar da yer alıyor daha standart araçlar da yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde e-ihale üzerinden satılacak araçlar açıklandığında, listenin biraz daha zenginleştiğini görmüş oldu. Peki yeni listede hangi araçlar var?

  • Lincoln Limuzin – 300 bin TL başlangıç fiyatı

  • Hummer – 300 bin TL başlangıç fiyatı

  • Opel Vectra – 16 bin 875 TL başlangıç fiyatı

  • Peugeot 407 SW – 60 bin TL başlangıç fiyatı

  • Mercedes C220 CDI – 150 bin TL başlangıç fiyatı

  • Audi A4 – 82 bin 500 TL başlangıç fiyatı

  • Peugeot Partner – 12 bin TL başlangıç fiyatı

Bu araçların dışında trafiğe çıkamayacak durumda olan araçların da parça olarak değerlendirileceği söyleniyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version